Keepersdag bij Quick Boys

Mooie clinic voor jeugdig talent
De keepersdag zal dit jaar plaats vinden op woensdag 23 oktober 2013 op sportpark Nieuw Zuid. De dag wordt georganiseerd door de volgende vier keepers opleidingen:
FC Lisse, VVSB, Quick Boys en Ter Leede.

Op deze dag zijn alle keepers van de F-Pupillen tot en met de A-Junioren welkom, zowel jongens en meisjes kunnen zich voor deze fantastische dag inschrijven. Wij verwachten rond de 120 deelnemers. Daarnaast zijn alle geïnteresseerden welkom.

De keepersdag zal starten om 9.30 uur en zal tot 16.00 uur duren. Samen met de trainers zullen een aantal hoofdklassekeepers training geven aan de deelnemers. Voor alle deelnemers is de lunch en het sponsorpakket geheel verzorgd. Daarnaast zal er in de middag een demonstratie geven worden door de hoofdklasse keepers en wellicht een keeper uit het betaalde voetbal.

De kosten voor deze dag zijn slechts € 10.00. De resterende kosten worden voor de
deelnemers van Quick Boys door de Club van Honderd betaald. Betalen doe je direct bij inschrijving.

Inschrijfformulieren zijn bij Hans Schoneveld en Rob Barkel te verkrijgen in de jeugdcommissie kamer. De inschrijving voor deze keepersdag sluit op 5 oktober 2013, vergeet je dus niet tijdig op te geven. Voor verdere info verwijzen wij u naar de bijlage.

Mocht u nog vragen hebben over de 7de Duin- en Bollenstreek Keepers dag, neem dan gerust contact op met 2 van de onderstaande coördinatoren:

Hans Schoneveld, tel.nummer 06-24726908 of via mail hans.schoneveld@gmail.com
Rob Barkel, tel.nummer 06-46222166 of via mail barkel@gmx.at

Geef een antwoord