Keepersdag Quick Boys groot succes

Organiserende clubs kunnen terugkijken op geslaagde dag
De inschrijving was groot, 115 keepers schreven zich in, 35 daarvan waren van Quick Boys. Niet alleen de regio was vertegenwoordigd, maar ook keepers van ver weg wisten ons te vinden.

Na het inschrijven konden de keepers zich omkleden en plaatsnemen op de tribune van het hoofdveld. Hier werd men van harte welkom geheten door de organisatie en kreeg men een korte uitleg over de dag. Vervolgens konden de keepers beginnen met waarvoor ze naar Quick Boys waren gekomen, ”het keepen”.

Veld 2 en veld 3 waren ingericht tot 18 trainingsgedeeltes. Bij ieder gedeelte stond een gekwalificeerde keeperstrainer van een van de organiserende verenigingen. Iedere keeperstrainer had een CIOS leerling tot zijn beschikking om alle oefeningen vlekkeloos te laten verlopen. Iedere oefening werd steeds eerst centraal voor gedaan met keepers uit de Top- en Hoofdklasse, daarna konden de keepers zelf uitgebreid aan de slag gaan.

Het enthousiasme was groot onder de keepers en er werd hard gewerkt door de keepers, CIOS studenten en natuurlijk de keeperstrainers. Na de eerste reeks oefeningen werd er gezamenlijk geluncht in de kantine van Quick Boys. De kantine crew had ervoor gezorgd dat iedereen gelijktijdig zijn buik kon vullen.

Na de lunch volgde er nog enkele oefeningen, waarna de dag werd afgesloten met verschillende spelletjes. Bij deze spelletjes konden de keepers verschillende prijzen winnen die aangeboden waren door LJ Sport in Sassenheim. Aan het eind van de dag meldden zich ook nog 4 profkeepers. Dit waren Warner Hahn van FC Dordrecht en Jong Oranje, Jordy Deckers van Excelsior, Martijn de Zwart van ADO (ex QB) en Bas Meeuwissen van ADO (ex QB).

De dag werd afgesloten in de kantine waar men ook loten voor stichting Kika kon kopen. Bij deze loterij kon men leuke prijzen winnen, zoals gesigneerde keepershandschoenen van bekende keepers, gesigneerde shirts van Tim Krul en Pele en veel Kika beren.

De organisatie van de keepersdag stelde een bedrag beschikbaar voor Kika, dit kwam uit het inschrijfgeld van deze dag en werd bekrachtigd door een overhandiging van een cheque van maar liefst € 250,00. Hierna werden de certificaten aan de keepers uitgereikt en de winnaars van de spelletjes bekendgemaakt. De profkeepers hielpen mee om alle prijzen uit te reiken.

De keepersopleiding van Quick Boys wil LJ Sport, Klaas en Corry Mol, Jan Kuijt, Dames van de EHBO, Wim Hoek, de kantine crew, Nico Duyvenvoorde, Bakkerij van Maanen, Horesca Horecavo en AA Drink hartelijk bedanken voor een geslaagde keepersdag.

Geef een antwoord