Kom morgen naar de eerste training

Maak kennis met de nieuwelingen van het eerste elftal van Quick Boys
Het gaat weer beginnen! Morgen (zaterdag) om 11:00 uur starten de blauwwitten de voorbereiding op het seizoen 2013-2014. Onder leiding van nieuwe trainer Ted Verdonkschot zal op sportpark Nieuw Zuid de eerste training worden afgewerkt. De Sfeercommissie roept iedereen op langs te komen om kennis te maken met de vernieuwde begeleidings- en spelersgroep. Uiteraard zal de Sfeercommissie op geheel eigen wijze het startschot geven voor het nieuwe voetbaljaar.

In de voorbereiding op het nieuwe seizoen speelt Quick Boys vijf oefenwedstrijden en drie bekerduels. Klik HIER voor een overzicht van de oefencampagne van de blauwwitten. 

Rondom de eerste training zijn bij de leden van de Sfeercommissie ook de loten (€ 5,00 per stuk) verkrijgbaar van de Open Dag Loterij. Tijdens het evenement op zaterdag 17 augustus vindt de trekking plaats en gaat de hoofdprijs, een geheel verzorgde voetbalreis naar een thuiswedstrijd naar keuze van Tottenham Hotspur voor twee personen, eruit! 

Kortom, kom morgenochtend naar sportpark Nieuw Zuid en maak kennis met de aanwinsten van de A-selectie van de blauwwitten.

Geef een antwoord