Koopavond SV

Supportersvereniging Quick Boys presenteert nieuwe kledinglijn
Onlangs presenteerde de Supportersvereniging Quick Boys de nieuwe koffiemokken “Quick Boys. Wat ârs?” (klik hier). Vlak voor de feestdagen wordt nu ook de nieuwe kledinglijn gepresenteerd. Op donderdag 25 november en 2 december van 19:00 uur tot 22:00 uur houdt de Supportersvereniging op sportpark Nieuw Zuid twee koopavonden in het Supportershome, het oude sponsorhome. 

In het assortiment van de Supportersvereniging zijn per heden nieuwe vesten, bodywarmers en kindervesten opgenomen. Deze mooie, luxe artikelen maken deel uit van de nieuwe kledinglijn van Quick Boys, New South Casual. Naast deze genoemde artikelen heeft de Supportersvereniging nog veel meer leuke cadeaus in de aanbieding. Van kleine schoenpresentjes tot grotere cadeaus, de Supportersvereniging heeft het nodige in de aanbieding.

Kom daarom langs tijdens de koopavonden op Nieuw Zuid op donderdag 25 november en 2 december aanstaande. Uiteraard worden de producten ook verkocht tijdens thuiswedstrijden van het eerste elftal van Quick Boys. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het e-mailadres van de Supportersvereniging: sv@quickboys.nl.

Geef een antwoord