Landenteams speelronde 7 van 17 maart jl.

Let op: vanaf 24 maart a.s. aangepast speelprogramma
Kort verslag van de wedstrijden van afgelopen zaterdag 17 maart:  

7-7  

De eerste wedstrijd ging tussen Denemarken en Ierland. Uitslag 4-4….. De Denen van coach Herman voor deze wedstrijd nog zonder puntverlies, hadden een zware dobber tegen het Ierland van coach Chiel. Bij de Denen was topsorer Kaj de grote man, hij maakte alle doelpunten! Voor de Ieren scoorde Joris en Jesse allebei 2x.  

De tweede wedstrijd ging tussen Engeland en Spanje. Uitslag 3-3…. De Engelsen van coach Marco waren niet opgewassen tegen het ijzersterke taktische vernuft van coach Kees. Grote dame aan Spaanse zijde was Iris, ze maakte 3 doelpunten, Iris klasse! Voor de Engelsen scoorde wervelwind Asher 3x.  

De derde wedstrijd ging tussen Belgie en Portugal. Uitslag 3-3…… De Portugezen van coach Kees namen het initiatief in deze wedstrijd, maar door een late gelijkmaker kon het Belgie van coach Henk langszij komen. Voor de Portugezen maakte topscorer Kees alle goals, voor de Belgen scoorden Peter2x en Boaz.  

4-4  

De Finnen van coach Adrie hadden moeite met het teambuildings taktiek van coach Pieter. De Fransen wonnen deze wedstrijd dan ook vrij eenvoudig en gecontroleerd met 6-3. Doelpuntenmakers aan Franse zijde waren 2x een gastspeler, 1x een eigen doelpunt en Rik,Maarten enQuinten scoorden allen 1x. Voor de Finnen scoorde Ibrahim 2x en maakte Thomas ook een doelpunt.  

De wedstrijd tussen Italie en Wales was een wedstrijd met 2 gezichten. De eerste helft speelde de equipe van coach Pieter met tegenstander Wales en stonden bij rust verdiend op 3-0. De Walesmen van invalcoach Martin toonde veerkracht en met name Ceesy liep de longen uit zijn lijf. Helaas voor Wales scoorde de Italianen een doelpunt meer, uitslag 4-3. Voor de Italianen scoorden Rens, Rick, Martijn en Maarten allen 1x. Ceesy maakte alle doelpunten voor Wales.  

Titelkandidaat Griekenland van coach Frans had geen kind aan het team van Oostenrijk. Coach Jaco van Oostenrijk snapte er helemaal niets van, een complete offday voor Oostenrijk. De Grieken wonnen dan ook eenvoudig met 6-1. Voor de Grieken scoorden Sven 3x Pascal 2x en Hendrik eenmaal, voor Oostenrijk scoorde een Griek in eigen doel.     

De laatste wedstrijd ging tussen het inmiddels uit een diep dal geklommen Zweden van coach Leo en Nederland van coach HenkJan. De knackebroden waren een maatje te groot voor het ‘onrustige’ Nederland. Voor Zweden scoorde smaakmaker Daan 2x en alrounder Lucas 2x Joppe en ijsbrand pikte ook hun goaltje mee. Voor Nederland redde Boaz de eer. 

De coordinator landenteams

Geef een antwoord