LTC Zee en Duin / Quick Boys tennisclinic sfeervol spektakel !

Verslag van de vorige week gehouden Tennisclinic
Het prachtige weer was vorige week donderdag natuurlijk geen toeval. In de ochtend nog een stevige bries maar vanaf de start van de clinic windstil en een zalige temperatuur.

De selectie van het 1e elftal aangevuld met de technische/medische staf kreeg les van 10 gemotiveerde trainers. Het evenement paste daarom ook prima in de conditionele en mentale voorbereiding van het aanstaande voetbalseizoen. Aanvullend werden er nog wat wedstrijdjes gespeeld. Daarin waren de vorderingen van de voetballers zeker opgemerkt maar "gelukkig" konden de trainers nog wel het kwaliteitsverschil tot uiting laten komen.
De tennischallenge na de training bracht het nodige spektakel : rennen, duiken, springen, ontwijken maar bovenal vreselijk veel lol. De blauwwitten moesten in wedstrijdvorm een aantal oefeningen binnen een bepaalde tijd afwerken. Wat een stelletje fanatiekelingen!

Een prima tennisavond derhalve die afgesloten werd met wat hapjes en nog wat meer drankjes. De verschillende trainers van beide clubs namen tijdens het après-tennis het komende voetbalseizoen door. Eindresultaat: "we gaan ervoor"!
Aan het eind van het voetbal seizoen komen de tennissers hun voetbalkunsten nog "demonstreren" tijdens een voetbaltraining van Quick Boys 1.

Na de tennisclinic won Quick Boys het afgelopen weekend (uiteraard!) de bekerwedstrijd tegen DHC.
Zee en Duin wenst Quick Boys een succesvolle competitie toe!

Foto’s zijn hier te vinden.

Geef een antwoord