Maak kinderen in Oost-Europa blij

Help Jan van der Meij die zich inzet voor Stichting Kind in Oost-Europa
Katwijker Jan van der Meij, een kennis van eerste elftalspeler Hendrik van Beelen, doet vrijwilligerswerk voor Stichting Kind in Oost-Europa. Met deze Stichting is hij al zes keer naar Roemenië afgereisd om mee te werken aan de zomerkampen. In de vakantieweek kunnen kinderen uit probleemgezinnen of kinderen waarvan de ouders het niet zo breed hebben even de ellende van alledag vergeten.

Ook in Roemenë zijn de kinderen dol op voetbal. Aan de vrijwilligers van Stichting Kind in Oost-Europa vragen zij regelmatig om voetbalkleding. Bij deze wil Jan een oproep doen aan alle Quick Boyzers om voetbalkleding die te klein is of niet meer wordt gebruikt af te staan aan Stichting Kind in Oost-Europa. Met deze kleding kunnen Jan en zijn collega’s de kinderen heel gelukkig maken.

U kunt de voetbalshirts, -broekjes, -kousen, en -schoenen afleveren bij Jan van der Meij. Zijn adres is Vuurbaakstraat 32 in Katwijk aan Zee. Namens Stichting Kind in Oost-Europa en de kinderen in Roemenië wil Jan iedereen alvast hartelijk bedanken voor de medewerking.

Geef een antwoord