Maarten Bak en Derek van der Plas trainersduo Jong Quick Boys

De clubiconen gaan hun steentje bijdragen in de ontwikkeling van de talenten van de club
Met ingang van het seizoen 2014-2015 zullen Maarten Bak (35) en Derek van der Plas (32) het trainersduo vormen van Jong Quick Boys. De oud-eerste elftalspelers volgen Piet van Duijn op, die onlangs zijn vertrek naar FC VVC uit Nieuw-Vennep aankondigde. Overigens zal Van der Plas ook als jeugdtrainer van Quick Boys C1 betrokken blijven bij de club. 

Beide clubinconen behoeven eigenlijk geen introductie meer. Bak en Van der Plas speelden in totaal meer dan 500 competitiewedstrijden in de basiself voor de blauwwitten. Bak kondigde vorig seizoen zijn vertrek aan en Van der Plas kreeg onlangs zijn erewedstrijd aangeboden. Met hun rijke ervaring op het allerhoogste niveau kunnen zij de talenten van Jong Quick Boys, gesponsord door De Nachtwacht, verder helpen in hun ontwikkeling met als doel de stap naar het eerste elftal te maken. Dick van Rijn en Ruud van der Does zijn wederom teammanagers en zullen Bak en Van der Plas gaan ondersteunen, terwijl Pieter Barnhoorn verantwoordelijk zal zijn voor de medische zaken.

Het Technisch Management is verheugd met de aanstelling van Maarten en Derek en wenst hen veel succes en plezier toe als trainers van Jong Quick Boys.

Geef een antwoord