Maarten Bak stopt met selectievoetbal

De icoon van Quick Boys blijft wel actief op sportpark Nieuw Zuid
Het Technisch Management is verheugd u te kunnen mededelen dat Maarten Bak ook volgend jaar speler van Quick Boys zal zijn. In goed overleg is besloten dat de technisch zeer vaardige aanvaller zal uitkomen voor het 7e elftal. ‘’De ambities en doelstelling van het 7e elftal spreken mij bijzonder aan,” grapt de speler die zich voor Quick Boys onsterfelijk maakte door in de laatste wedstrijd om het algeheel kampioenschap in 2003-2004 bij HSC ‘21 Brein uit Haaksbergen de twee winnende treffers te scoren.  

“Na 11 seizoenen Quick Boys is het tijd voor de volgende generatie. Ik heb veel hoogtepunten mee mogen maken. De twee kampioenschappen, de algehele amateurtitel, maar ook de bekerwedstrijden tegen Jong Heereveen (klik HIER voor de beelden) en NAC Breda op een bomvol Nieuw Zuid in 2008 staan hoog op het lijstje. Verder ben ik trots dat ik Speler van het Jaar ben geworden in het seizoen 2006-2007 en heel vaak topscorer en schaduwschutter ben geweest. Quick Boys is echt mijn club geworden en wellicht kan ik in de toekomst nog wat voor de club betekenen. Maar eerst moeten we dit seizoen nog goed afmaken.”

Dit seizoen komt de speler die al meer dan 100 keer scoorde voor Quick Boys (klik HIER voor zijn jubileum in het seizoen 2010-2011) niet vaak in actie. “Mocht de trainer mij nodig hebben, dan zal ik er staan en er alles aan doen om ons doel te bereiken: de topklasse. Ik baal er nog steeds van dat we daar niet spelen. Quick Boys hoort hier eigenlijk thuis. De beslissingswedstrijd tegen Noordwijk, met de kans voor Hendrik (van Beelen, red.) op het einde. We waren zo dichtbij…”
 
“Hierbij wil ik mijn gezin en familie bedanken die mij al deze jaren gesteund hebben. Ik ben blij dat ik nu wat vaker samen met hun wat tijd kan doorbrengen. Ook alle supporters en vrijwilligers wil ik bij deze bedanken. Jullie zorgen ervoor dat Quick Boys de mooiste club van Nederland is. Bedankt dat ik zoveel jaren voor jullie heb mogen spelen,” besluit de honkvaste Bak.

Het Technisch Management bedankt Maarten Bak voor zijn inzet en prestaties voor de club gedurende de glansrijke carrière die hij op Nieuw Zuid heeft gekend. De icoon, die met zijn soms onnavolgbare acties het hart van menig voetballiefhebber sneller heeft laten kloppen, is nog altijd een grote bron van inspiratie voor de jeugd van Quick Boys! Van Maarten zal na afloop van het seizoen op zeer gepaste wijze afscheid genomen gaan worden, voordat hij zijn carrière voortzet in het 7e elftal (waar het overigens traditie is te starten als vlagger).

Geef een antwoord