Maarten Forever

Bij een voetbalvereniging draait het 99% om……. voetbal! Maar Quick Boys is niet zomaar een voetbalvereniging, Quick Boys is een familie: IT’S A WAY OF LIVING
Dat bewezen vele supporters, familie en vrienden van Maarten de Vries afgelopen zaterdag eens te meer. 

Maarten de Vries een jongen van de club, begon met voetballen toen hij 4 was (nee dit mocht niet maar dat hield hem niet tegen). Hij heeft jaren lang vele teams doorlopen en later was hij met zijn maten met grote regelmaat bij het eerste elftal en in het clubhuis te vinden.

Helaas kampt hij al jaren met een slopende ziekte waardoor hij steeds verder achteruitgaat, de kwaliteit van het leven neemt steeds verder af en daar is helaas niets tegen te doen. Daarom heeft Maarten besloten dat afgelopen zaterdag zijn laatste thuiswedstrijd van Quick Boys 1 was.

Als club, familie en vrienden zijn wij om Maarten heen gaan staan en hebben hem een onthaal gegeven welke hij verdiende. Een erehaag met fakkels, een spandoek “Maarten Forever” en na afloop nog een mooie foto op het veld met Quick Boys 1 en de supporters op de trap.

Maarten wilde zelf graag dat de beelden en dit bericht geplaatst werd zodat men ziet wat de ziekte met een mens doet en om de beslissing die hij heeft genomen bespreekbaar te maken.
Hij wil ook, via deze weg, een ieder die heeft bijgedragen aan dit mooie eerbetoon hartelijk bedanken, het gaat jullie goed!

Op de socials worden ook op verschillende berichten mooie steunbetuigingen geuit naar Maarten. Enkele Quotes willen we jullie niet onthouden:

“Met winst hadden we nog verloren” (Aldert van der Plas)
“Wat is 90 minuten voetbal dan eigenlijk onbelangrijk” (Huig Hoek)
“Voor altijd 1 van ons” (Rian Meijvogel)

Maarten maak er nog een mooi feestje van volgende week en doe je maatje Parrel en alle andere Blauw Witten de groeten van ons hier beneden!

Namens de voltallige club, bestuur en de supporters: Maarten, familie en vrienden heel veel sterkte toegewenst de komende periode!