Martijn de Zwart verkozen tot speler van het jaar

De jonge doelman wint voor de tweede achtereenvolgende keer de prestigieuze titel
Tijdens de afsluiting van het seizoen vond de uitreiking van de bokaal voor de speler van het jaar plaats. De door Master Cleaners B.V. gesponsorde verkiezing werd wederom gewonnen door Martijn de Zwart. De jonge doelman legde voor de tweede achtereenvolgende keer beslag op de titel.

De juryleden kende De Zwart, die momenteel een stage afwerkt bij eerstedivisionist Willem II, de meeste punten toe en eindigde daardoor boven Hendrik van Beelen. Uit handen van directeur Leo van der Zwan van Master Cleaners B.V. ontving de talentvolle doelman de felbegeerde bokaal. De naar ADO Den Haag vertrekkende Jaap van Duijn werd verkozen tot talent van het jaar. Diezelfde Van Duijn moest met de eerder genoemde Van Beelen de topscorersprijs delen, terwijl Michael van der Heijden de schaduwschutterbokaal opeiste.

Op diezelfde avond werden de spelers die afscheid namen van Quick Boys eveneens in het zonnetje gezet. Aanvoerder Niels van Duijn bedankte Jaap van Duijn, Kees Guijt, Sander van der Horst, Sven Onclin, Chima Onyeike, Robert-Jan Ravensbergen voor hun inzet en overhandigde hen prachtige canvasdoeken.

Geef een antwoord