Martijn de Zwart wordt prof bij ADO Den Haag

De talentvolle keeper wordt in de Hofstad teamgenoot van Jaap van Duijn
Vandaag is bekend geworden dat de voetbalcarrière van Martijn de Zwart een vervolg krijgt in het betaalde voetbal. De twintigjarige doelman, die de afgelopen twee seizoenen meer dan vijftig officiële wedstrijden in het eerste elftal van Quick Boys keepte, sluit per direct aan bij de selectie van ADO Den Haag. In de Hofstad wordt hij herenigd met aanvaller Jaap van Duijn en trainer Wilfred van Leeuwen.

De afgelopen twee weken was De Zwart, die op zeventienjarige leeftijd zijn debuut maakte in de hoofdmacht van Quick Boys, op proef bij Eerstedivionist Willem II. Ook ADO Den Haag hengelde naar de diensten van het talent. Uiteindelijk viel de keuze op de club die volgende week in het kader van de voorronde van de Europa League in actie komt tegen FK Tauras uit Litouwen. Langs deze weg wil het webteam de tweevoudig speler van het jaar van Quick Boys heel veel succes wensen met zijn profavontuur bij ADO Den Haag. 

Het technisch management van Quick Boys meldt dat zij na het vertrek van De Zwart voornemens is een nieuwe doelman aan de selectie van trainer Jos van Eck toe te voegen. Indien en voorzover daaromtrent nieuws te melden is, zal een en ander via dit medium gecommuniceerd worden.

Geef een antwoord