Medaille-uitreiking Landenteams groot succes

Foto’s van de uitreiking zijn bijgevoegd
Zaterdag 7 december 2013 was het weer tijd voor de halfjaarlijkse medaille-uitreiking van de Landenteams. De spelers en speelsters van de landenteams waren in grote getalen aanwezig om zo van hun “moment of fame” te genieten. En een happening was het! Pieter van der Plas (secretaris van KVV Quick Boys) was zo vriendelijk om de ochtend aan elkaar te praten en de uitreiking te doen.

Ook Jan Kuijt, Kees & Elly Guijt en Reineke van de Linde waren gelukkig weer zo vriendelijk om het jeugdhonk te bemannen en zo alle kinderen en ouders te voorzien van de nodige versnaperingen.

Het was al met al een leuke ochtend met een heleboel blije gezichten. Naast de ouders bedanken we ook graag Jaco van Rijn voor zijn hulp met betrekking tot de nieuwsbrieven van het afgelopen jaar en Jan Valk voor het maken van de fotoreportage van de medaille-uitreiking en de eerdere foto’s die hij maakte dit seizoen.

Als laatste wil ik mede namens alle kinderen Reuben Lange van de firma BeMa Interieurbouw bedanken voor het sponsoren van de medailles.

Geef een antwoord