Mededeling m.b.t. de eindejaarsvisbon voor Quick Boys-vrijwilligers

… uw deelname aan de Quick Boys-verenigingsactie voor de Stichting Juul
Door de vrijwilligers wordt deze attentie gewaardeerd. Het is bekend dat er een aantal vrijwilligers is die aangeven dat deze attentie, hoewel gewaardeerd, wat hen betreft niet noodzakelijk is.    
In het beleidsplan “Eensgezind Vooruit” is ook aandacht gegeven aan het belangrijke aspect “Maatschappelijk Verantwoord Verenigen”.  Onze vereniging wil haar maatschappelijke verantwoordelijkheid middels specifieke activiteiten gestalte (gaan) geven. In het kader hiervan wordt de volgende actie gehouden. 

De vereniging stelt Quick Boys-vrijwilligers in de gelegenheid om de (verenigings)waarde van hun visbon beschikbaar te stellen aan een goed doel. Oftewel de mogelijkheid bestaat om “afstand te doen” van de visbon. De vereniging zal vervolgens ervoor zorgdragen dat de (verenigings)waarde als gift naar het goede doel wordt overgemaakt.  Iedere vrijwilliger maakt derhalve voor zichzelf de keuze om wel/niet aan deze actie deel te nemen!! 
Het gekozen goede doel is: Stichting Juul (www.stichtingjuul.nl). Een plaatselijk initiatief van zes Katwijkse (voetbal)vrienden die vanaf 2008 acties ontplooien ten behoeve van het onderzoek van dr. Pieterse naar kinderkanker in het Sophia Kinderziekenhuis te Rotterdam. Dit naar aanleiding van het overlijden van Juliëtte Bakkenes in 2007 aan kinderkanker. Juliëtte was het zusje van één van de voetbalvrienden.   

Om één en ander goed te organiseren wordt de vrijwilligers, die afstand willen doen van hun visbon, gevraagd dit te melden op het volgende actie-mailadres: vrijwilligergoeddoel@quickboys.nl  Wilt u in deze berichtgeving vermelden: – Uw naam, adres, telnr. – Uw vrijwilligersfunctie bij de vereniging.  Deze actie/melding sluit op donderdag 9 december.   

Met dank voor uw bijdrage aan Maatschappelijk Verantwoord Verenigen voor de Stichting Juul!     

Namens het bestuur van K.v.v. Quick Boys

Geef een antwoord