Mededelingen scheidsrechterscommissie

Wijzigingen in de organisatie en handhaving spelregels
De scheidsrechterscommissie heeft in samenwerking met het bestuur Dirk Hellenberg als scheidsrechtercoördinator aangesteld met als back-up Cees Schaap (uit Leiden) en Cees Schaap (uit Katwijk). Corrie Mol blijft haar huidige activiteiten gewoon voortzetten, Willem Schuitemaker is als adviseur op de achtergrond betrokken. Gert van Duyvenbode is door persoonlijke omstandigheden gestopt.

Bij vragen en opmerkingen kan je altijd terecht bij de scheidsrechterscommissie. Onderstaand zijn de gegevens van contactpersonen opgenomen:

Dirk Hellenberg 06-12025151
Cees Schaap (uit Leiden) 06-28598817
Cees Schaap (uit Katwijk) 06-23341914

Dit kan ook via het e-mailadres scheidsrechterscommissie@quickboys.nl

Wij willen van de mogelijkheid gebruikmaken om enkele afspraken te maken wat betreft de spelregels bij Quick Boys. Alle problemen/bijzonderheden wat betreft scheidsrechterszaken en onze scheidsrechters moeten te allen tijde gemeld worden bij de scheidsrechterscommissie. Dit geldt zowel voor spelers, trainers, begeleiders als voor onze scheidsrechters. Indien noodzakelijk wordt dit voorgelegd aan het bestuur van Quick Boys.

Bij een gele kaart is de aanvullende spelstraf 10 minuten naar de kant, in overeenstemming met de spelregels zoals door de KNVB ingesteld. Dit geldt voor de B-categorie (recreatief voetbal). Voor vragen of u/uw elftal in deze categorie valt, kunt u terecht bij de scheidsrechterscommissie.

Bij een tweede gele kaart en dus rood, direct naar de kleedkamer. Deze rode kaart wordt in tegenstelling tot een directe rode kaart, voor wedstrijden in de B-categorie, niet op het wedstrijdfomulier vermeld, maar betekent wel één wedstrijd fluiten van senioren, junioren of pupillen (D, E of F). Direct rood, op het wedstrijdformulier + één wedstrijd fluiten de eerstvolgende zaterdag.

De scheidsrechterscommissie

Geef een antwoord