Met de hoofdletter F

De Familiedagen 2014, een ongekend succes
Maandenlange voorbereidingen gingen er aan vooraf. En voor je het weet, is het weer voorbij. Maar wat viel er veel te genieten tijdens de Familiedagen van K.v.v. Quick Boys. De mooiste, grootste en leukste editie ooit? Het zou zomaar kunnen. 

Je hebt familiedagen en je hebt familiedagen. De editie van 2014 op sportpark Nieuw Zuid gaat, geschreven met een hoofdletter, als zeer succesvol de boeken in. Het evenement werd uitstekend bezocht, de grote activiteiten waren stijf uitverkocht. De Quick Boys Fietstoertocht, Luxury Bingo, Culinaire Avond, Radio 538 DJ’s On Tour: iedereen heeft kunnen genieten van prachtige activiteiten! En ook de weersomstandigheden waren goed, een zeer prettige bijkomstigheid natuurlijk.   

Langs deze weg worden de vrijwilligers, de sponsors en alle bezoekers die op welke manier dan ook een bijdrage hebben geleverd aan het succes van het evenement hartelijk bedankt! Met elkaar is een geweldig evenement neergezet waar jong en oud van heeft kunnen genieten.  

Een zomer lang nagenieten, om te starten met de voorpret voor de de volgende editie. De Familiedagencommissie is gewaarschuwd: de uitdaging na de editie van dit jaar is groter dan ooit!

Klik HIER voor de foto’s van de Quick Boys Fietstoertocht;
Klik HIER voor de foto’s van de erewedstrijd van Derek van der Plas;
Klik HIER voor de foto’s van de officiële opening van de Familiedagen 2014;
Klik HIER voor de foto’s van de Luxury Bingo;
Klik HIER voor de foto’s van de exclusieve rondleiding bij KNRM;
Klik HIER voor de foto’s van de Radio 538 DJ’s On Tour;
Klik HIER voor de foto’s van de slotdag van de Familiedagen 2014.

Geef een antwoord