Michael van der Heijden verlaat Quick Boys

De spelmaker zal de blauwwitten aan het einde van het seizoen gaan verlaten
Het Technisch Management maakt bekend dat Michael van der Heijden met ingang van volgend seizoen niet langer deel uitmaakt van de A-selectie van K.v.v. Quick Boys. Van der Heijden heeft Quick Boys laten weten op zoek te gaan naar een nieuwe club. De middenvelder is bezig aan zijn derde seizoen op sportpark Nieuw Zuid.

De balvaardige Van der Heijden (30) kwam in de zomer van 2010 over van Scheveningen. De vormgever van het middenveld, die daarvoor zeer succesvol was met FC Lisse, speelde in zijn eerste seizoen op Nieuw Zuid nagenoeg alle wedstrijden en was een belangrijke pion in het elftal dat promotie naar de Topklasse op een haar na miste. Ook vorig seizoen is de ex-prof van grote waarde voor de blauwwitten geweest. De inwoner van Waddinxveen scoorde enkele fraaie goals en was tevens regelmatig betrokken bij doelpunten van zijn medespelers. In het huidige voetbaljaar was de ondernemer tot nu toe nog niet trefzeker, maar de strijdvaardige middenvelder is een vaste waarde in het elftal van trainer Gerard de Geus. Afgelopen zaterdag was Van der Heijden belangrijk voor de blauwwitten in het uitduel met VVA’71 met een assist op de trefzekere Jeroen Ketting.

Het Technisch Management en Michael van der Heijden hebben in goed overleg besloten om de samenwerking na afloop van het huidige voetbaljaar te stoppen. Waar Van der Heijden volgend seizoen zal gaan spelen, is nog niet bekend. Het Technisch Management wil Michael in ieder geval alvast heel hartelijk danken voor zijn bewezen diensten en wenst hem bovendien heel veel succes toe in het vervolg van zijn sportieve carrière. Beide partijen vertrouwen erop dat het seizoen in stijl zal worden afgesloten.

Geef een antwoord