Mike Ruijter en Thomas de Vries vertrekken, Raymon Kuipers stopt

Na dit seizoen zullen Mike Ruijter, Thomas de Vries en Raymon Kuipers niet meer actief zijn voor Quick Boys. Verdediger Ruijter zal zijn heil elders gaan zoeken. Ook spits De Vries kondigt zijn vertrek aan, terwijl doelman Kuipers zijn handschoenen aan de spreekwoordelijke wilgen gaat hangen.

Drie seizoenen geleden maakte de kopsterke Ruijter (25) samen met teamgenoot Mike Derlagen de overstap van zondagtopklasser AFC Amsterdam naar Quick Boys. In zijn eerste twee dienstjaren op sportpark Nieuw Zuid was de inwoner van Badhoevedorp een vaste kracht bij de blauwwitten. In het huidige voetbaljaar komt de mandekker door omstandigheden minder vaak in actie. Derhalve heeft de sympathieke Ruijter bij het Technisch Management van de club aangegeven op zoek te gaan naar een andere club.

Vorig seizoen kroonde De Vries (25) zich tot topscorer van ODIN’59. Op Nieuw Zuid moet de Beverwijker Yordi Teijsse voor zich dulden. Hierdoor kwam De Vries tot nu toe tot slechts vijf invalbeurten waarin hij één keer scoorde. Waar de spits zijn loopbaan zal gaan voortzetten, is nog niet bekend.

Kuipers (33) zal aan het einde van het lopende voetbaljaar een punt achter zijn actieve loopbaan zetten. De keeper, in het verleden actief voor DSO, Feyenoord, Noordwijk, FC Dordrecht, ASWH en SHO, zal zijn handschoenen opbergen en zich volledig focussen op zijn entertainmentbureau.

dag6-13

Langs deze weg worden Ruijter, De Vries en Kuipers hartelijk bedankt voor bewezen diensten. Hopelijk kunnen zij in stijl afscheid nemen bij de blauwwitten.

 

Geef een antwoord