Mohamed el Osrouti blijft bij Quick Boys

De A-selectie van de blauwwitten voor het seizoen 2016-2017 krijgt steeds meer vorm. De volgende speler die zijn jawoord heeft gegeven aan het Technisch Management van K.v.v. Quick Boys is Mohamed el Osrouti.

De 23-jarige buitenspeler werd vorig seizoen gescout bij TAC’90, de club waarmee El Osrouti kampioen werd in de Tweede Klasse C van de zondagamateurs. De Hagenaar behoorde wekelijks tot de uitblinkers en had met negentien treffers en de nodige assists een groot aandeel in de titel. Ook op sportpark Nieuw Zuid groeide de technisch begaafde aanvaller in korte tijd uit tot een van de smaakmakers van de eerste seizoenshelft. Halverwege de competitie staat El Osrouti op vijf doelpunten en twee assists. Dankzij het akkoord tussen de club en de speler kan de achterban ook volgend seizoen genieten van zijn individuele acties binnen de lijnen.

Het Technisch Management is verheugd met de bereikte overeenstemming en wenst El Osrouti veel succes met het vervolg van zijn sportieve loopbaan bij Quick Boys.

Geef een antwoord