Nieuw: de coördinator Vrijwilligerszaken

Geen enkele amateur-sportvereniging kan tegenwoordig nog bestaan zonder de inzet en bijdrage van (veel) vrijwilligers. Ook bij Quick Boys zijn vrijwilligers hard nodig, niet alleen voor alles wat direct met het voetbal te maken heeft, maar ook voor allerlei zaken er omheen.

Om dit handen en voeten te geven, heeft het bestuur een coördinator Vrijwilligerszaken aangesteld in de persoon van Nico van Duijvenvoorde. Nico valt onder de verantwoording van de voorzitter.

De coördinator Vrijwilligerszaken heeft diverse taken en doelen. Allereerst is dit het vergroten van de betrokkenheid van de vrijwilligers binnen de vereniging Quick Boys. Ook het maken en onderhouden van een overzicht van alle vrijwilligers en hun taken zal tot de werkzaamheden van Nico gaan behoren, evenals het fungeren als klankbord voor de diverse commissies.

Op de lange termijn hopen we dat de betrokkenheid van onze leden, ouders etc. bij Quick Boys wordt vergroot. Het zou geweldig zijn als nog meer mensen dan nu hun kennis en kunde willen aanwenden om de club te helpen.

De coördinator wil heel graag de verschillende commissies aan vrijwilligers helpen, maar kan dit niet alleen. Hierbij dus een oproep aan jullie allemaal: laat ons weten wat er op dit gebied speelt binnen de vereniging en natuurlijk of je iemand bent (of kent) die zich zou willen inzetten voor Quick Boys! Je kunt Nico bereiken via de mail: vrijwilligerszaken@quickboys.nl. Alvast bedankt!

Geef een antwoord