Nieuw Zuid zaterdag 17 mei moeilijk bereikbaar

I.v.m. fietsevenement
I.v.m. een fietsevenement, georganiseerd door de stuurgroep Katwijk Fietst, zal de Sportlaan, Drieplassenweg, Seinpoststraat en Boulevard gedurende een groot gedeelte van de dag gesloten zijn voor alle verkeer. Zie tevens de website van Katwijk Fietst.

Dientengevolge kan zaterdag geen gebruik worden gemaakt van parkeerterrein Zuid, evenals van de parkeergelegenheid aan de Sportlaan. 

Hoewel de competitie op zijn eind loopt zijn er komende zaterdag toch nog een behoorlijk aantal wedstrijden ingepland waardoor ongetwijfeld hinder zal worden ondervonden van de wegafsluiting rondom sportpark Nieuw Zuid.
M.n. de parkeergelegenheid zal a.g.v. het fietsevenement aanzienlijk minder zijn als te doen gebruikelijk. Het advies luidt dan ook m.n. voor de mensen uit Katwijk om zoveel mogelijk met de fiets naar het sportpark te komen zodat nog enige ruimte overblijft op het parkeerterrein aan de Laan van Nieuw Zuid voor bezoekende teams van buitenaf.

Sportpark Nieuw Zuid is bereikbaar via de Duindoornlaan. De rotonde aan de Laan van Nieuw Zuid blijft begaanbaar voor bezoeker die het sportpark verlaten. U wordt verzocht de aanwijzingen van de aanwezige verkeersregelaars op te volgen en uw volledige medewerking te verlenen om een ordentelijk verloop van de verkeersstroom te bewerkstelligen.

Indien het parkeerterrein volledig bezet is wordt geadviseerd uw auto te parkeren op de Nachtegaallaan op ongeveer 5 minuten loopafstand van het sportpark. Op de Nachtegaallaan overigens is geen betaald parkeren regime van kracht. 

De supportersbussen voor de wedstrijd DVS’33 – Quick Boys zullen als te doen gebruikelijk vertrekken vanaf de Laan van Nieuw Zuid.

Geef een antwoord