Nieuwjaarstoespraak voorzitter Huug van Duijn

“Quick Boys dient een Topklassevereniging te worden”
Afgelopen donderdagavond 5 januari bezochten enkele honderden leden, sponsors, supporters en relaties de nieuwjaarsreceptie van onze vereniging in het sponsorhome. Vele handen zijn geschud en nog meer wensen zijn uitgesproken.

In de toespraak van voorzitter Huug van Duijn een terugblik op het afgelopen jaar. Gememoreerd worden de vele werkzaamheden op het sportpark; Nieuw Zuid is klaar voor de Topklasse. De inzet van de ruim 400 vrijwilligers wordt genoemd met als voorbeeld de wijze waarop veiligheid binnen de vereniging een plaats heeft gekregen. Daarbij is het vooral belangrijk dat vrijwilligers, leden, supporters en iedereen die betrokken is bij de vereniging maar één gezamenlijk doel hebben en dat is Quick Boys; er is geen enkele plaats voor persoonlijk belang!

Natuurlijk is het net mislopen van de alom verlangde promotie naar de Topklasse een teleurstelling. Een aansprekende en gerespecteerde vereniging als Quick Boys dient Topklasse te spelen. Daarbij de constatering dat sportief en financieel gezien de Topklasse een must is en dat spelers of leden van de technische staf zich dit niet ten doel stellen niet bij Quick Boys thuis horen.

In het komende jaar zal Maatschappelijk Verantwoord Verenigen een belangrijk aandachtspunt worden; Quick Boys is immers meer dan voetbal alleen. In de toespraak wordt ook het belang en ondersteuning van de Supportersvereniging en de Businessclub genoemd. Aparte entiteiten maar onlosmakelijk verbonden met- en uitermate belangrijk voor de vereniging Quick Boys. In het bijzonder wordt de nieuwe sponsoractie aangekondigd. Het aanbrengen van een sponsor door leden van Quick Boys betekent dat er een jaar lang geen contributie betaald hoeft te worden! 

Ook worden genoemd de verschillende activiteiten die onder auspiciën van de Evenementencommissie in 2012 worden georganiseerd. De Veiling en Familiedagen; zeker de veiling dient een stevige injectie te geven om de bancaire lening te slechten. Met een sportief gezond 2012 beëindigt voorzitter Huug de toespraak waarna het hapje, drankje en niet te vergeten het onderlinge praatje zorgdraagt voor een ontspannen verloop van de nieuwjaarsreceptie.

Geef een antwoord