18. Jesse Reinders
23. Mees van Tol
25. Tyrone Owusu
30. Nick Runderkamp (c)

Al snel in de eerste helft kwamen er kansen aan beide kanten. Na een kwartier opende Levi van Duijn de score. Hij verzilverde de rebound, na een afstandsschot van Runderkamp. Nog voor het verstrijken van het eerste half uur, bracht De Graafschap weer evenwicht in de stand: 1-1.

Fikkert moest een paar keer goed ingrijpen, maar toch kwam Quick Boys opnieuw op voorsprong. Owusu wist de verre hoek te vinden. Tot de rust bleef het scorebord verder ongewijzigd. Na de thee bracht trainer Duivenvoorden een vijftal wissels in: Bjelica, Zwanenburg, Pont, van den Meiracker en Daniël van Duijn kwamen voor Reinders, Runderkamp, Staal, van Tol en Offerhaus.

Al snel in de tweede helft kreeg Owusu opnieuw een grote kans. Maar even later zorgde De Graafschap voor de gelijkmaker. De thuisploeg probeerde daarna nog om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Dat lukte een kwartier voor tijd uit een vrije trap.

Zo eindigde dit oefenduel dus in een 3-2 nederlaag, ondanks dat Quick Boys tweemaal op voorsprong was gekomen.