Oefencampagne A-selectie

Quick Boys start voorbereiding op zaterdag 30 juli
Onder leiding van Jos van Eck, de nieuwe hoofdtrainer, zal Quick Boys de voorbereiding op het seizoen 2011-2012 beginnen op zaterdag 30 juli. Op die dag (11:00 uur) staat de eerste training gepland. In aanloop naar het nieuwe seizoen spelen de blauwwitten vijf oefenduels. 

Op donderdag 4 augustus speelt Quick Boys op sportpark Nieuw Zuid tegen zondageersteklasser FC Boshuizen (aanvang: 20.00 uur). Tijdens het trainingskamp oefenen de blauwwitten op zaterdag 6 augustus om 15:30 uur op sportcentrum Papendal tegen RVVH, dat uitkomt in de Hoofdklasse B. Op dinsdag 9 augustus om 20:00 uur is de kersverse zondagtopklasser HBS te gast op sportpark Nieuw Zuid. Tijdens de jaarlijkse Open Dag presenteert Quick Boys zich om 17:00 uur aan het eigen publiek tijdens een vriendschappelijke wedstrijd tegen zondaghoofdklasser Westlandia. Op dinsdag 16 augustus om 20:00 uur sluiten de blauwwitten de oefencampagne af met een uitduel tegen zaterdageersteklasser SV Nootdorp.

Districtsbekertoernooi
In het kader van de eerste ronde van het districtsbekertoernooi speelt Quick Boys op zaterdag 20 augustus om 15:00 uur op eigen veld tegen zaterdageersteklasser FC Rijnvogels. Op dinsdag 23 augustus om 19:00 uur zijn de blauwwitten te gast bij zondageersteklasser UVS. De laatste poulewedstrijd is eveneens op sportpark Nieuw Zuid. Op zaterdag 27 augustus om 17:00 uur strijdt Quick Boys tegen zondaghoofdklasser RKAVV.
Hou www.quickboys.nl nauwlettend in de gaten voor eventuele wijzigingen en/of aanvullingen.

Geef een antwoord