O’ zapft is! Het eerste vat bier van Oktoberfest 2024 is reeds getapt, en dat betekent dat het inmiddels wel beruchte “Neu Süd Oktoberfest” voor de supporters van Quick Boys weer in aantocht is! Op 19 oktober ruilen we onze vertrouwde blauw-witte clubkleuren tijdelijk in voor het Beierse blauw-wit, en maken de Nederlandse smartlappen plaats voor opzwepende Duitse schlagers.

Op zaterdag 19 oktober wordt het clubhuis van Quick Boys weer omgetoverd tot een echte Beierse Bierstube voor het jaarlijkse Neu Süd Oktoberfest! Vorig jaar ging het dak er al snel af, en we verwachten dit jaar niets minder van jullie. Als je de editie van vorig jaar nog vers in het geheugen hebt, weet je dat je aardig “für Schwanz” loopt als je niet in passende Oktoberfest-kleding verschijnt. Dus trek die lederhosen, dirndl of andere feestelijke outfit maar weer uit de kast, want als je geen passende outfit hebt, dan “habe sie nicht alle Tassen mehr im Schrank”!

Muzikaal gezien trappen we de avond af met niemand minder dan onze huiszanger John Medley. Op zijn karakteristieke manier weet hij altijd de sfeer erin te brengen, de voetjes van de vloer te krijgen en de bezoekers op de banken te laten dansen.

 

En waarom zou je een recept veranderen dat al jaren goed werkt? Daarom zullen DJ Helmut und Hanzl ook dit jaar het feest weer vakkundig tot een hoogtepunt brengen—en dat is zeker wel aan hen toevertrouwd. Benieuwd of ze nog wat nieuwe schlagerhits in hun repertoire hebben? Mis het niet! Zorg dat je op tijd je kaarten koopt voor dit daverende feest.
Kaartverkoop start op woensdag 2 oktober om 20:00, dus wees er snel bij!

Kaartverkoop

De entree voor deze avond bedraagt €15,- dit inclusief een gevulde pul bier bij binnenkomst, muziek en veel gezelligheid.

De kaartverkoop start op woensdag 2 oktober om 20:00 in de voorkantine. Zoals jullie weten zijn wij dol op cash!

Er geldt een maximum van 2 kaarten per persoon en voor de avond geldt een leeftijdsgrens van 18+. Zorg ervoor dat je je kaarten bemachtigt!

Eins, zwei, drei…… saufen!!!

Was?

Wann?

Wie spät?

Wo?

Kleiderordnung?

Neu Süd Oktoberfest

19 oktober 2024

Türen öffnen sich: 20:00

Neu Süd

Oktoberfest (dus trek die lederhosen en dirndl jurkjes maar uit de kast)