Ook Anthony Bentem en Dennis van der Plas tekenen bij

Opnieuw heeft het Technisch Management van de club met twee spelers een akkoord bereikt over een nieuw contract. Anthony Bentem en Dennis van der Plas, het huidige centrale verdedigingsduo, zullen ook volgend seizoen deel uitmaken van de A-selectie van K.v.v. Quick Boys.

De 25-jarige Bentem is bezig aan zijn tweede dienstjaar op sportpark Nieuw Zuid. De Rotterdammer is een stabiele factor in het elftal van de blauwwitten. Zijn naam prijkt steevast op het opstellingenbord in de kleedkamer. Bentem miste dit seizoen nog geen minuut. In dertien wedstrijden was hij tweemaal trefzeker.

Bentem vormt een betrouwbaar verdedigingsduo met Dennis van der Plas. Het product uit de eigen jeugdopleiding begon het lopende seizoen als een van de zogenaamde potentials, maar greep zijn kans op de zesde speeldag. De 22-jarige linkspoot debuteerde in het gewonnen uitduel met Zwaluwen (4-0). Het bleek achteraf de start van een succesvolle serie met elf winstpartijen op rij waarin Van der Plas een zeer betrouwbare indruk maakte.

Het Technisch Management wil Bentem en Van der Plas langs deze weg nogmaals feliciteren met hun nieuwe verbintenissen en wenst beide verdedigers veel succes en plezier toe op Nieuw Zuid.

Geef een antwoord