Ook Martin Steenvoorden en Patrick de Groot langer op Nieuw Zuid

In navolging van hoofdtrainer Jan Zoutman hebben ook assistent-trainer Martin Steenvoorden en keeperstrainer Patrick de Groot met de club overeenstemming bereikt over contractverlenging. Hiermee blijft de huidige trainersstaf van de A-selectie van Quick Boys ook in het seizoen 2016-2017 actief op sportpark Nieuw Zuid. 

Steenvoorden (48) kwam aan het begin van het lopende voetbaljaar over van WV-HEDW. Als eindverantwoordelijke loodste hij de club uit de hoofdstad binnen enkele jaren van de derde naar de eerste klasse van het zaterdagvoetbal. De inwoner van Amsterdam was in de jaren negentig als speler verbonden aan Quick Boys.
Vorig seizoen kwam een einde aan de imposante voetbalcarrière van De Groot (37). De keeper, die in het verleden eveneens onder de lat stond bij ADO Den Haag, TONEGIDO en Haaglandia, speelde drie seizoenen op Nieuw Zuid voordat hij zijn (hand)schoenen aan de spreekwoordelijke wilgen hing. In de technische staf van de blauwwitten volgde de Hagenaar zijn leermeester Dick Bos op als keeperstrainer.

,,Het was zowel de wens van de club als van Jan Zoutman om de huidige trainersstaf intact te laten. De onderlinge wisselwerking tussen de leden van de technische staf verloopt naar volle tevredenheid. Daarnaast zijn wij zeer te spreken over de persoonlijke ontwikkeling van beide trainers. Steenvoorden heeft de nodige ervaring als trainer en vormt bovendien een goed duo met Zoutman en ook De Groot is met zijn expertise en gedrevenheid een zeer bruikbare toevoeging aan de technische staf,” verklaart technisch manager Gert Aandewiel.

Langs deze weg worden Steenvoorden en De Groot heel veel succes en plezier toegewenst met het vervolg van hun trainerscarrière op Nieuw Zuid. 

Geef een antwoord