Ook Pascal van der Plas tekent bij

De getalenteerde centrale verdediger is volgend seizoen eveneens actief bij de blauwwitten
Het Technisch Management van K.v.v. Quick Boys is zeer content over de overeenstemming die is bereikt met Pascal van der Plas, waardoor de talentvolle eigen kweek ook in het seizoen 2013-2014 op sportpark Nieuw Zuid te bewonderen is.

Vorig seizoen maakte Van der Plas (20) in het uitduel met Voorschoten’97 (1-1) zijn officiële debuut in de basiself van Quick Boys. De linksbenige centrale verdediger, afkomstig uit de eigen jeugdopleiding, kende geen plankenkoorts en speelde een heel goede wedstrijd. Nadien heeft Van der Plas meerdere keren aan het grote werk mogen ruiken. De ambitieuze Van der Plas is bereid om in zichzelf te investeren en wil op termijn een basisplaats veroveren in het eerste elftal van de club die hem lief is. Gezien zijn uitstekende mentaliteit en zijn verdedigende kwaliteiten kan de linkspoot, die eveneens in de nadrukkelijke belangstelling stond van andere clubs, in de toekomst van grote waarde zijn voor de blauwwitten.

Het Technisch Management feliciteert Pascal met zijn contractverlenging en wenst hem heel veel succes toe bij de voortzetting van zijn sportieve carrière op sportpark Nieuw Zuid.

Geef een antwoord