Ook talent Niels van Veen verlengt contract

De aanvallende middenvelder verdedigt ook in het seizoen 2013-2014 de clubkleuren van Quick Boys
Na de contractverlengingen van de jongelingen Pascal van der Plas (20), Kevin Sip (20), Ruben van der Does (21) en Mike Filippo (22) heeft het Technisch Management tevens overeenstemming bereikt met een ander talent van Quick Boys, te weten Niels van Veen. De 23-jarige aanvallende middenvelder zal ook in het seizoen 2013-2014 actief zijn op sportpark Nieuw Zuid. Het Technisch Management is verblijd met het feit dat opnieuw een talentvolle speler bereid is om in zichzelf te investeren.

Samen met Rick IJzendoorn, de huidige trainer van Quick Boys A1, arriveerde Van Veen twee seizoenen geleden op sportpark Nieuw Zuid. De positief ingestelde speler begon in het derde elftal, maar wist zich snel op te werken tot basisspeler van de reserves van de blauwwitten. Vorig seizoen mocht de inwoner van Nieuw-Vennep zelfs een aantal keer invallen tijdens wedstrijden van het vlaggenschip. Zijn prestaties werden beloond met een vaste plaats in de A-selectie. Ook in het huidige voetbaljaar heeft Van Veen de nodige speelminuten gemaakt in het eerste elftal van Quick Boys. Van Veen heeft bewezen in staat te zijn zichzelf te blijven verbeteren. Zijn goede mentaliteit kan hem heel ver brengen, waardoor Van Veen op termijn van grote waarde zal kunnen worden voor Quick Boys.

Het Technisch Management is verheugd met de overeenstemming met de getalenteerde Van Veen en wenst hem heel veel succes en plezier toe met het vervolg van zijn sportieve loopbaan op Nieuw Zuid.

Geef een antwoord