Open Dag K.v.v. Quick Boys

De traditionele opening van het seizoen
In aanloop naar het nieuwe seizoen organiseert K.v.v. Quick Boys uiteraard weer de traditionele Open Dag (#OpenDagQB). Het jaarlijkse evenement staat gepland op zaterdag 16 augustus aanstaande. Van ‘s ochtends tot ‘s avonds staat sportpark Nieuw Zuid in het teken van vermaak voor jong en oud. Voetbal en gezelligheid! Op deze manier wordt op een stijlvolle manier het startschot gegeven voor het aanstaande voetbaljaar. De organisatie heeft het programma voor het evenement rond en wil bij voorbaat de Supportersvereniging, de Sfeercommissie en de Club van 100 hartelijk danken voor het mede mogelijk maken van deze dag.

Voetbalprogramma
Diverse jeugdselectieteams zullen het startschot geven van de Open Dag. Ook het tweede en derde elftal oefenen op Nieuw Zuid. De talenten van de club komen ‘s morgens en ‘s middags in actie tijdens interessante oefenwedstrijden tegen aansprekende tegenstanders. Het voetbalprogramma ziet er als volgt uit:

10.30 uur: Quick Boys D1 – DIOS D1
12.00 uur: Quick Boys C1 – Jodan Boys C1
12.00 uur: Quick Boys A1 – HFC EDO A1
14.00 uur: Quick Boys 2 – HFC EDO 2
14.00 uur: Quick Boys Vrouwen 1 – UDO Vrouwen 2

Evenementenplein 
Het gezellige Evenementenplein zal eveneens goed gevuld zijn op zaterdag 16 augustus. Hier zullen de springkussens van IJvents (www.ijvents.nl ) worden opgesteld, vindt de verkoop van de webshop en Supportersvereniging plaats en zal uiteraard ook voor de inwendige mens gezorgd worden. Zo kun je vanaf 13:00 uur terecht voor verse broodjes haring (op is op!). Het ballonnenclownsduo Papa Luciano en Mama Mia zullen de kinderen gaan vermaken met de mooiste creaties. En daarnaast kunnen de jongsten zich uitleven met diverse andere activiteiten.

Presentatie Landenteams en A-selectie
Vanaf omstreeks 15:20 uur gaan de jongste spelende leden van Quick Boys de dag van hun leven beleven. Onder begeleiding van de spelers van het eerste elftal worden zij op het evenementenplein op professionele wijze gepresenteerd aan het publiek. Een ander hoogtepunt van de Open Dag is de presentatie van de vernieuwde A-selectie. Eén voor één worden de spelers om 15:35 uur voorgesteld aan de supporters. Over de nieuwe gezichten en de vertrouwde namen worden de aanwezigen bijgepraat door Jan den Dekker, de bekende radioverslaggever van RTV Katwijk. 
Vervolgens kunnen de talenten om 15:50 uur onder begeleiding van de A-selectie hun kunsten vertonen tijdens de onderlinge partijen op het vernieuwde tweede veld. Vaders en moeders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s en alle andere belangstellenden worden langs deze weg van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn en de pupillen aan te moedigen. Na de inspanningen ontvangen de kinderen loon naar werken in de vorm van een ijskoude lekkernij. 

Oefenwedstrijd Quick Boys – HFC EDO 
Vervolgens zal de hoofdmacht zich gaan voorbereiden op het oefenduel met de kersverse zondagtopklasser HFC EDO, de vorige club van Quick Boys-speler Henry Opoku. Om 17:00 uur zal de blauwwitte formatie van trainer Ted Verdonkschot laten zien wat zij in hun mars hebben. Het duel wordt gespeeld op veld 2, aangezien het vernieuwde hoofdveld nog niet speelklaar is. Voor en na de wedstrijd kunnen de jeugdige fans op handtekeningenjacht met de speciale handtekeningenkaart. 

Muzikaal optreden en QBF-loterij
De Open Dag wordt traditiegetrouw afgesloten met muziek. Het duo DJ Ary en DJ Henk, beter bekend als De Diedjees, zijn gestrikt als entertainers. Het belooft daarom weer een geweldige feestavond te worden! Tijdens het optreden wordt de winnaar bekendgemaakt van de QBF-loterij. Wil je ook kans maken op een geheel verzorgde voetbalreis voor twee personen naar een thuiswedstrijd van Tottenham Hotspur naar keuze? De loten zijn tijdens de Open Dag te koop. 

Tot slot 
Kortom, een evenement dat je niet mag missen! Kom aanstaande zaterdag naar de Open Dag van K.v.v. Quick Boys en beleef een unieke start van het nieuwe seizoen!

Geef een antwoord