Opzeggen lidmaatschap en overschrijven

Belangrijke informatie aan het einde van het seizoen
Opzeggen lidmaatschap
Leden die hun lidmaatschap van Quick Boys willen opzeggen dienen dit voor 15 juni 2014 te doen. Indien na deze datum wordt opgezegd, dan blijft niettemin de contributie voor het seizoen 2014-2015 verschuldigd.

Opzeggen dient schriftelijk plaats te vinden via het daarvoor bestemde opzeggingsformulier. Dit formulier kan worden gedownload via de website (via ‘Clubinfo’, ’Leden Administratie’, ‘Wijzigingen/uitschrijven’). Het opzeggingsformulier is ook verkrijgbaar op het secretariaat en in de commissiekamer.

Het ingevulde opzeggingsformulier dient voor 15 juni 2014 te worden ingeleverd op het secretariaat of in de commissiekamer, of via de e-mail te worden verstuurd naar administratie@quickboys.nl.

Overschrijven
Een speler die overschrijving van een andere vereniging naar Quick Boys wil, dient het ingevulde overschrijvingsformulier uiterlijk donderdag 12 juni 2014 bij Quick Boys in te leveren. Voor meer informatie rond overschrijvingen zie de website (via ‘Clubinfo’, ’Leden Administratie’, ‘Wijzigingen/uitschrijven’: onder Procedure overschrijven naar Quick Boys resp. Procedure overschrijving van Quick Boys naar een andere vereniging).

Geef een antwoord