Oranje O19 – Spanje O19

Sportpark Nieuw Zuid vormt het decor voor een mooie wedstrijd
Het Nederlands elftal voor spelers onder 19 jaar wacht een mooie ontmoeting: op woensdag 5 maart staat de ploeg van KNVB-coach Wim van Zwam in Katwijk tegenover Spanje. Het startsein op het vaste trainingscomplex van het ‘grote’ Oranje bij Quick Boys klinkt om 18.30 uur.

Spanje is de Europees kampioen van 2011 en 2012. Afgelopen zomer werd het elftal van Luis de la Fuente op het EK in Litouwen in de halve finale uitgeschakeld door Frankrijk. Eerder dat toernooi was Spanje in de groepsfase met 3-2 te sterk voor Nederland.
Onder 19 wist zich tijdens het eerste EK-kwalificatietoernooi in november niet te plaatsen voor de volgende ronde van het Europees kampioenschap. Spanje is op basis van eerdere prestaties automatisch geplaatst voor de Elite Ronde.

Erbij zijn?
Wil je op woensdag 5 maart van nabij de grootste talenten die Nederland en Spanje herbergen in deze leeftijdscategorie in actie zien? Die mogelijkheid is binnen handbereik, nu Oranje onder 19 dus in eigen land duelleert met de Spanjaarden, vanaf 18.30 uur. Kaarten voor deze interland op het terrein van Quick Boys, Sportpark Nieuw Zuid, zijn er à € 6,- voor de hoofdtribune. Overige plaatsen kosten € 4,- en in groepsverband (minimaal 10 personen) slechts € 3,- per persoon. Kaarten zijn te verkrijgen op donderdag 27 februari a.s. en zaterdag 1 maart a.s. bij Quick Boys en Pluimgraaff Mode & Sport en op de wedstrijddag zelf bij de kassa’s van het sportpark. Kijk voor meer informatie op www.onsoranje.nl.

Geef een antwoord