Ouwehand Visverwerking B.V. wordt nieuwe hoofdsponsor van K.v.v. Quick Boys

Met ingang van het seizoen 2011-2012 prijkt de naam van het bedrijf twee jaar lang op de shirts van het vlaggenschip
Ouwehand Visverwerking wordt met ingang van het seizoen 2011-2012 de nieuwe hoofdsponsor van Quick Boys en heeft zich voor twee jaar aan de club verbonden. 
Het is de ambitie van Ouwehand Visverwerking om samen met de Katwijkse club, die op dit moment uitkomt in de Hoofdklasse A van het zaterdagvoetbal, te investeren in een succesvolle toekomst.     

Quick Boys is verheugd dat Ouwehand Visverwerking haar uitstekende naam aan Quick Boys wil koppelen, waaruit veel vertrouwen in de vereniging en haar organisatie spreekt. 
Net zoals de nieuwe hoofdsponsor staat ook Quick Boys niet stil en met het beleidsplan “Quick Boys 2010-2015 Eensgezind Vooruit” is de koers bepaald voor de komende vijf jaar. Met Ouwehand Visverwerking aan boord voelt Quick Boys zich gesterkt om op volle kracht vooruit te gaan!   

Ouwehand Visverwerking investeert doelgericht in de relatie met Quick Boys, waarbij men zal profiteren van het bereik en de uitstraling van de club. Beide partijen zijn overigens geen onbekenden van elkaar. 
In de periode 1987 tot en met 1995 trad Ouwehand Visverwerking al eerder als hoofdsponsor op en maakte in de periode zelfs twee afdelingskampioenschappen, twee zaterdagkampioenschappen en het algemeen amateurkampioenschap mee! Uiteraard hoopt zowel Ouwehand Visverwerking als Quick Boys op een minstens zo succesvolle samenwerking in de toekomst.

Geef een antwoord