Overlijdensbericht van de heer A.J. Houwaard, zaterdag 25 september j.l.

Een trouw lid, supporter en voormalig vrijwilliger
Afgelopen zaterdag 25 september, ten tijde van de wedstrijd van ons eerste elftal, is ons lid A.J. Houwaard overleden op de leeftijd van bijna 86 jaar.

De heer Houwaard was een trouw lid van de vereniging en bezocht vele wedstrijden van het eerste elftal. Hij had een langdurige band met Quick Boys. Dat dateerde al van het verre verleden in de 50-er en 60-er jaren, toen hij en zijn familie zich verdienstelijk maakten als verkopers van diverse consumpties rond de wedstrijden van Quick Boys 1 op Sportpark Nieuw Zuid, omdat er toen nog geen kantinegebouw was.

De heer Houwaard was drager van de eremedaille in zilver in de Orde van Oranje Nassau en drager van het Kruis van Verdienste van het Nederlandse Rode Kruis.

Wij wensen de naaste familie veel sterkte toe om dit verlies te dragen en te verwerken.

Er is gelegenheid tot condoleren op woensdag 29 september van 19 tot 20.30 uur in Kerkelijk centrum “Het Anker”, Voorstraat 74 te Katwijk aan Zee.

De rouwdienst zal worden gehouden op donderdag 30 september om 13.30 uur in de Nieuwe Kerk, Voorstraat 79 te Katwijk aan Zee.
Aansluitend zal omstreeks 14.30 uur de begrafenis plaatsvinden op de Oude Begraafplaats aan de Zuidstraat te Katwijk aan Zee.
 

Bestuur van de K.v.v. Quick Boys
Bestuur Businessclub Quick Boys
Bestuur supportersvereniging Quick Boys

Geef een antwoord