Overschrijvingsperiode

Procedure m.b.t. overschrijvingsformulieren
Als te doen gebruikelijk is de overschrijvingsperiode een drukke en vooral hectische periode en trekt doorgaans een behoorlijke wissel op onze secretariaatsmedewerkers.

Gelet op de vele administratieve handelingen die moeten worden verricht om een overschrijving te bewerkstelligen kost dit doorgaans meer tijd dan door betrokkenen wordt verondersteld. Het credo ‘klaar terwijl u wacht’ gaat dan ook niet op in deze.

Het dringend advies aan diegenen die een overschrijving willen aanvragen luidt om niet tot het laatste moment te wachten maar dit z.s.m. te bewerkstelligen. Voor overschrijvingen kunt u terecht bij het secretariaat en in de commissiekamer. Het secretariaat is dinsdagavond en donderdagavond geopend van 19.30 uur tot 21.30 uur alsmede op zaterdagochtend tussen 10.00 uur en 12.00 uur. De commissiekamer is op donderdagavond van 19.30 uur tot 23.00 uur geopend alsmede op zaterdag van 16.30 uur tot 18.30 uur. U wordt dan tevens geïnformeerd over de verdere procedure.

Gelet op de sluitingsdatum van de overschrijvingsperiode streven we er naar dat na zaterdag 9 juni 2012 geen formulieren meer worden ingeleverd opdat de laatste week de administratieve afwikkeling richting KNVB West II kan worden afgerond. Formulieren die na zaterdag 9 juni 2012 worden ingeleverd en niet meer tijdig kunnen worden verwerkt dienen zelfstandig bij het districtskantoor in Rotterdam te worden aangeboden.

Procedure opzegging
Wij willen u tevens wijzen op de procedure opzegging als lid welke te allen tijde schriftelijk dient te gebeuren. Dit kan via een e-mail aan de administratie (administratie@quickboys.nl) onder vermelding van naam, adres en lidnummer (staat op de lidmaatschapskaart) of via het invullen van een opzeggingsformulier welke is te downloaden middels onderstaande link dan wel verkrijgbaar is op het secretariaat of in de commissiekamer. Opzegging dient door het lid zelf of de ouders te gebeuren. Opzegging via de jeugdleider/ aanvoerder/ wedstrijdsecretaris wordt niet geaccepteerd. Het seizoen loopt van 1 juli tot en met 30 juni. Opzegging voor een nieuw seizoen dient te geschieden voor 15 juni van het lopend jaar. Indien het lidmaatschap na deze datum wordt opgezegd, dan dient de volledige contributie voor het volgende seizoen te worden betaald.

Voor verdere informatie verwijzen wij u naar onderstaande link:

//www.quickboys.nl/index.php?opdr=wijzigingen/uitschrijven

Geef een antwoord