Paastoernooi 2013

Toernooi voor A1, B1 en C1 op maandag 1 april
Op Tweede Paasdag, maandag 1 april 2013, organiseert K.v.v. Quick Boys voor de vierde achtereenvolgende keer het Schilderstoernooi op sportpark Nieuw Zuid. Een voetbal­evenement waar de hoogste jeugdteams strijden om de toernooiwinst.

In 2010 heeft Quick Boys een lang vervlogen traditie in ere hersteld door, in het kader van het 90-jarig jubileum van de vereniging, op Tweede Paasdag een toernooi te organiseren voor de A1, B1 en C1. Het toernooi is toen omgedoopt tot ‘Schilderstoernooi’ omdat het toernooi voornamelijk door schildersbedrijven uit Katwijk en omstreken werd gesponsord.

Inmiddels heeft het hernieuwde toernooi zijn bestaansrecht meer dan bewezen. Door de grote belangstelling is zelfs besloten het toernooi in 2013 uit te breiden. Aan de editie 2013 zullen maar liefst 24 teams deelnemen. Deelnemers zijn de A-, B- en C-junioren van Alexandria ’66, ARC, DOVO, Haaglandia, Huizen, IJsselmeervogels, SDO, SHO, SVV en uiteraard die van Quick Boys. De deelnemers acteren voornamelijk in de hoogste klassen van het jeugdamateurvoetbal.

Geef een antwoord