Paramedisch centrum Katwijk-Rijnsburg op Nieuw-Zuid

Ook tijdens het nieuwe voetbalseizoen 2011-2012 zal onze huis-sportfysiotherapeut weer beschikbaar zijn om een blessure te laten beoordelen.
Zoals het afgelopen seizoen zal dit gebeuren op de praktijk, locatie Gezondheidscentrum Zeehos of Ligusterstraat. Hiervoor is gelegenheid op maandagavond maar ook eventueel overdag op de overige dagen van de week.  Hiermee hopen wij een goed service voor alle leden van Quick Boys te verlenen. Een afspraak kan hiervoor gemaakt worden op het nummer 071-4074384. Geef hierbij aan dat je een speler van Quick Boys bent. Er wordt dan in overleg met u op een geschikt moment een afspraak gemaakt op een van onze locaties.

Alle leden (jeugd, senioren, selectie, recreanten) kunnen hiervan gebruik maken. Dus als er lichamelijke ongemakken zijn en je wilt hierover een deskundig advies, kun je een afspraak maken.
Wat kun je verwachten:

  • de afspraken duren 15 minuten;
  • er is een gesprek en een onderzoek;
  • er vindt een klachtenanalyse plaats;
  • er wordt (sport)advies gegeven;
    (eventueel overleg met trainer/leider)
  • Er wordt dus nog niet behandeld.

Mocht blijken uit het bovenstaande dat fysiotherapeutische behandeling noodzakelijk is dan wordt hiervoor een vervolgafspraak gemaakt. Onderzoek en behandelingen worden gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar volgens de daarvoor geldende regels. 

Zie ook de website van PMC Katwijk / Rijnsburg (patienteninformatie, tarieven en vergoedingen) voor informatie hierover.

Geef een antwoord