Parkeersituatie Juliana Sportpark en omgeving 's-Gravenzande

Zaterdag 29 november wordt op het Julianasportpark te s’-Gravenzande de wedstrijd FC ’s-Gravenzande – Quick Boys gespeeld, aanvang van de wedstrijd is 14:30 uur.

Entreegelden
De entreegelden voor het bezoeken van wedstrijd zijn als volgt vastgesteld:
Volwassenen: €6,–
Kinderen tot 12 jaar en volwassenen van 65 jaar en ouder: € 3,-

FC ’s-Gravenzande beschikt over zowel een sta- als een zittribune. Voor plaatsen op de tribune worden geen aparte entreegelden gevraagd.

Tijdens de wedstrijd FC ’s-Gravenzande – Quick Boys zullen er rond het hoofdveld 2 verkooppunten zijn voor koffie, thee, frisdrank en enkele snacks (zeer beperkt assortiment). Supporters die voorafgaand aan de wedstrijd gebruik willen maken van het uitgebreidere assortiment van de keuken in de kantine, worden geadviseerd om de kantine te bezoeken vóór men het terrein rond het hoofdveld betreedt.

Parkeersituatie Juliana Sportpark en omgeving te ‘s-Gravenzande
Het Juliana Sportpark beschikt over een redelijk ruime parkeergelegenheid waar gratis geparkeerd kan worden, maar FC ’s-Gravenzande dient deze parkeergelegenheid te delen met onder andere Zwembad Maesemunde.
Zaterdag 29 november a.s. vindt er in dit zwembad ook diplomazwemmen plaats. Dit, gecombineerd met het aantal te verwachten supporters uit Katwijk, heeft het bestuur van FC ’s-Gravenzande doen besluiten extra maatregelen te nemen met oog op de parkeersituatie rondom het sportpark. Hiertoe worden verkeersregelaars  en aanvullende –maatregelen ingezet en zal er in de nabijheid van het sportpark een mate van parkeertoezicht zijn. U wordt verzocht om de aanwijzingen van de verkeersregelaars op te volgen. Indien het parkeerterrein aan de Koningin Julianaweg vol is, kan er aan de achterzijde van het sportpark worden geparkeerd onder andere op het parkeerterrein van Top Vlees aan de Wattstraat. Daarnaast kan gebruik worden gemaakt van de overige parkeermogelijkheden op het industrieterrein waarbij u wordt verzocht de hier geldende parkeervoorschriften na te leven. Volg hiertoe de aanwijzingen van de verkeersregelaars.

Geef een antwoord