Patrick de Groot tekent bij

De betrouwbare en ervaren doelman blijft behouden voor de club
Ook in het seizoen 2014-2015 zal Patrick de Groot deel uitmaken van de A-selectie van K.v.v. Quick Boys. Het Technisch Management heeft overeenstemming bereikt met deze ervaren kracht. De Groot zal de balans moeten bewaken in de relatief jonge selectie van trainer Ted Verdonkschot.

De Groot (35) heeft de afgelopen jaren bewezen een betrouwbare doelman te zijn. Hij kwam twee seizoenen geleden over van zondagtopklasser Haaglandia. Met zijn ervaring en leiderschap is hij een zeer welkome aanvulling van de selectie van de blauwwitten gebleken. In het verleden stond de sluitpost onder contract bij ADO Den Haag en speelde De Groot voor TONEGIDO. De sympathieke De Groot voelde zich snel thuis op sportpark Nieuw Zuid en groeide uit tot een zeer stabiele factor in het elftal van de blauwwitten. Bij Quick Boys zal De Groot in de rol van mentor ook volgend seizoen de talentvolle Ruben van der Does gaan klaarstomen voor het grote werk.

Het Technisch Management is zeer content met het aanblijven van deze geroutineerde speler en hoopt dat Patrick volgend seizoen van grote waarde zullen zijn in de selectie van de blauwwitten.

Geef een antwoord