Piet van Duijn nieuwe Hoofd Scouting Senioren en Junioren

De oud-speler gaat interne en externe scoutingapparaat optimaliseren
Met directe ingang is Piet van Duijn (50) door het Technisch Management van K.v.v. Quick Boys aangesteld als Hoofd Scouting Senioren en Junioren. Van Duijn neemt het roer over van Peter Hellenberg die deze functie tijdelijk heeft bekleed. Hellenberg blijft als scout verbonden aan de club.

Van Duijn begon zijn actieve voetbalcarrière op sportpark Nieuw Zuid. Na enkele jaren in het tweede elftal gespeeld te hebben, maakte de broer van Floor van Duijn jr. de overstap naar Katwijk waar hij een vaste waarde in de hoofdmacht werd. Op De Krom maakte hij tevens een start met zijn trainerscarrière. Van Duijn begon als jeugdtrainer en was later als assistent-trainer en zelfs hoofdtrainer van de oranjehemden actief. Verder was Van Duijn, in het bezit van TC 1, eindverantwoordelijk bij Valken’68 (vier seizoenen), SVC’08 (drie seizoenen) en DSO (één seizoen).

Als Hoofd Scouting is Van Duijn verantwoordelijk voor het samenstellen van een team van scouts en coördineert de wedstrijdbezoeken en de rapportages van de desbetreffende scouts. Met het aanstellen van Van Duijn is opnieuw invulling gegeven aan een van de actiepunten uit het opgestelde beleidsplan van de club.

Geef een antwoord