Presentatie Technisch Management

Plaats: Het sponsorhome/Businessclub
Datum & tijd: 25 januari 2012 om 19.00 uur
Genodigden: Selectie trainers en begeleiders junioren en senioren

Beste Trainer of Begeleider,
U bent als trainer of begeleider van een van selectieteams binnen Quick Boys zeer belangrijk in de realisatie van onze leer- en prestatiedoelen, zowel bij de jeugd als bij de senioren. Uw inzet en vaardigheden zijn dus belangrijk om de visie en doelen van Quick Boys te realiseren.

In het kader hiervan nodigen wij u van harte uit voor een bijeenkomst die geheel in het teken staat van het selectievoetbal binnen onze club. We vinden het belangrijk dat alle selectie trainers en begeleiders op de hoogte zijn van de laatste ontwikkeling en ‘goals’ 2012 van het Technisch Management. Daarnaast is het natuurlijk een goede gelegenheid om elkaar nog beter te leren kennen onder het genot van een hapje en een drankje. Centraal thema van deze avond is dat we het met z’n allen moeten doen en het belangrijk is dat we van elkaar weten waar we mee bezig zijn en wat we van elkaar kunnen en mogen verwachten. Kortom een omgeving waar we met een gezonde ‘drive’ plezier kunnen beleven aan onze sport en energie krijgen van het realiseren van onze doelen.

PROGRAMMA
19.00 Ontvangst
19.30 Welkom en inleiding Cees Haasnoot
Hoofdlijnen Voetbal Technisch Opleidingsplan Jeugd
 
Arjen van der Werf
& Nico van den Haak
20.10
 
Visie Quick Boys 1, Quick Boys < 21
en Quick Boys < 23
Jan Schaap
 
20.30 SpelersVolg- en Scoutingsysteem Quick Boys Ronald Hiep
20.50 Pauze
21.10
 
Invloed van voeding op prestatie van
(jeugd) voetballers
Wim Hoek
 
21.30
 
De invloed van trainer & begeleider op mentale
veranderingsprocessen bij jeugdvoetballers
Sport-prestatiepsycholoog
Sven Mooij*
22.00 Vragen
22.30 Borrel en hapje
23.15 Einde

Wij vertrouwen er op u te mogen begroeten op 25 januari 2012, om 19.00 uur . Uw aanwezigheid en betrokkenheid wordt zeer op prijs gesteld!

Met vriendelijke groet,
Het Technisch Management
Arjen van der Werf,
Theo Guyt
Jan Guijt,
Jan Willem van der Plas
Wim Hoek
Peter Hellenberg
Jan Schaap
Peter Timmermans
Cees Haasnoot

*Sven Mooij, werkt als sport- en prestatiepsycholoog, bedrijfsmatig (Mooij sport- en prestatie-advies) en als sportpsycholoog bij de jeugdopleiding van AZ. Hij is betrokken geweest bij het opstellen van het AZ topsport ontwikkelingprogramma mentaal, en hij verzorgt groepstrainingen voor teams en voor trainers (als aparte sessies maar ook geïntegreerd in trainingssituaties). Daarnaast wordt hij  door de KNGU ingeschakeld als assistent-bondscoach trampolinespringen bij Worldcups, EK en WK-trajecten;  Bovendien coacht hij  ook zelf topsporttalenten vanuit de jeugdleeftijd, door de lastige puberteit, op weg naar een topprestatie.

Geef een antwoord