Prijswinnaars verkoop Quick Boys Kerstloterij

Ook de jeugdleden van de club hebben een steentje bijgedragen aan het succes van de Quick Boys Kerstloterij. Zij hebben de afgelopen weken heel veel loten verkocht. De opbrengst van de loterij komt geheel ten goede aan de realisatie van de nieuwe koffiecorner bij veld 4. 

Ook de jeugdleden zelf maakten kans op fraaie prijzen. Langs deze weg worden de prijswinnaars bekendgemaakt.

De uitslag van A-, B-, C-junioren en D-pupillen in volgorde van het aantal verkochte loten:

Naam

Team

Jesse van Beelen

D6

Krijna Vooys

D6

Tim Wolthaus

D6

Ilse van der Plas

MC1

Stefanie van der Boon

MC1

Bart Godwalt

D7

Stijn van Duijvenvoorde

D6

Jan Schooneveld

D6

Pauline van Duijn

MC1

Het is duidelijk: de geheel verzorgde teambarbecue is gewonnen door Quick Boys D6! De spelers van dit elftal wordt van harte gefeliciteerd!  

Ook de E- en F-pupillen en de spelers en speelsters van de Landenteams maakten kans op fraaie prijzen. Hieronder de jeugdleden die de meeste loten verkocht hebben:  

Naam

Team

Corjan van Vliet

E14

Wesley Schaddé van Dooren

F9

Martin van der Niet

E10

Aaron Hus

Portugal

Noud Dulfer

Spanje

Wouter van der Meij

E5

Lieke Hoek

F12M

Tim Lange

E11

Jerry van der Mark

E1

 

Er ontstond een spannende strijd om de hoofdprijs, de IPad van DIXONS. Uiteindelijk trok Corjan van Vliet, speler van Quick Boys E14, aan het langste eind. De teamprijs is gewonnen door Quick Boys F9. Het elftal mag een wedstrijd van het Nederlands Elftal gaan bezoeken!

Met Quick Boys D6, Quick Boys F9, Corjan van Vliet en de overige individuele winnaars zal op korte termijn contact worden opgenomen voor de prijsuitreiking. Langs deze weg wil de Quick Boys Kerstloterijcommissie alle jeugdspelers van harte bedanken voor hun inzet! De nieuwe koffiecorner is dankzij deze leden weer een stap dichterbij gekomen!

 

Geef een antwoord