Programma Familiedagen dag 6 (zaterdag)

De grote finale van het meerdaagse evenement op Nieuw Zuid
*Na de muzikale vrijdag staan op zaterdag diverse slotevenementen op het programma. ‘s Morgens is het Evenementenplein vanaf 10:00 uur ingericht om jou feestelijk te ontvangen met de traditionele draaiorgelmuziek.  Ook kunnen de kinderen zich laten schminken en is er een van 11:00 – 12:00 uur een heus circus in de kantine voor een ieder van 3 tot en met 12 jaar. Een absolute aanrader!
Klik hier voor meer informatie over het Circus Quick Boys Kids 

*Deze Familiedagen gaan we op sjiek. De crisis is voorbij: geen container schieten meer, dit jaar mag je op het hoofdveld proberen om de bal in een cabrio te mikken.  

 *Er is kermis op Nieuw Zuid! Rond het middaguur draait er een gezellige kermis op het sportpark. Dit jaar kunnen er vanwege renovaties op de velden niet al te veel springkussens worden geplaatst, daardoor heeft de organisatie nu gekozen voor een nostalgisch reuzenrad, een nostalgische draaimolen, een heuse schiettent, een boksbal (wie kan het hardst slaan?), een kop van Jut (voor de herkansers: wie kan het hardst meppen?), een voetbalkicker (wie kan het hardst schieten?) en nog veel meer. Prijzen, prijzen, prijzen. Winnen, winnen, winnen. Prijzen winnen! Op de kermis van Quick Boys! 

*Het Evenementenplein zal ‘s middags wederom in het teken staan van gezelligheid en vertier voor jong en oud. DJ Arie van Rooijen is na een paar vrije dagen weer van de partij en draait de leukste platen uit zijn uitgebreide selectie.
Deze keer geen Voice of Kwie Bois, wel een Open Podium. Een ieder kan zijn of haar zangkunsten tonen met medewerking van de band West Coast. Meld je aan bij Gerard Zuijderduin (06-17706141);

*Natuurlijk worden op deze zaterdag ook de finales gespeeld van de onderlinge wedstrijden:
09.00 – 11.00 uur: C-junioren en D-pupillen;
11.00 – 12.30 uur: B-junioren;
13.00 – 15.00 uur: Landenteam, E- en F-pupillen;
15.00 – 17.00 uur: A-junioren en Senioren.
  
*Na vrijdag uitgefeest? Dan heb je pech, want op zaterdagavond staat opnieuw een feestje in de kantine gepland! Blijf dus gezellig nog even hangen in en rondom de feesttent!

Geef een antwoord