Programma Hoofdklasse A seizoen 2010-2011 bekend

Quick Boys start op 4 september thuis tegen Voorschoten ’97
Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Ondanks alle aandacht die momenteel uit gaat naar het WK en de belangrijke finale kan ook alweer vooruit worden gekeken naar het nieuwe seizoen. Daar waar al bekend was bij welke clubs Quick Boys was ingedeeld in de hoofdklasse A, daar is nu ook het programma bekend.

Zaterdag 4 september op het gebruikelijke tijdstip van 15.00uur opent Quick Boys de competitie tegen promovendus Voorschoten ’97 op de thuishaven van sportpark Nieuw Zuid. De week daarop zal worden afgereisd naar Heemskerk voor de tweede competitie wedstrijd tegen een andere promovendus ODIN ’59.

Op 30 oktober staat de eerste bollenstreekderby op het programma tegen Ter Leede, tevens een thuiswedstrijd… om de week daarna het op te nemen tegen vv Noordwijk op Sportpark Duinwetering in Noordwijk.  Op 4 december ontvangen de blauwwitten van de nieuwe trainer Wilfred van Leeuwen oude bekenden van sv Huizen waartegen in 2003 nog werd gestreden om het algemeen zaterdagkampioenschap.
De competitie zal op zaterdag 14 mei worden afgesloten met een thuiswedstrijd tegen Scheveningen.

Het totale programma kan worden teruggevonden op de website onder het menu: Senioren > Programma Hoofdklasse A (zie hieronder) of door op deze link te klikken.

Geef een antwoord