QB-bestuurslid Communicatie neemt deel aan Alpe d’HuZes

Op de fiets strijdend tegen kanker
In mijn 50e levensjaar ga ik op 5 juni a.s. fietsend de uitdaging aan om de berg der bergen “Alpe d’Huez” te bedwingen en daarmee zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.

Iedereen kent in zijn of haar omgeving, helaas, wel iemand die lijdt aan deze vreselijke ziekte of heeft vrienden/bekenden die zijn overleden aan de gevolgen van kanker. De beklimmingen zijn dan ook, naast het inzamelen van zoveel mogelijk geld, een eerbetoon aan iedereen die met kanker te maken heeft gehad, hier middenin zit of hier in de toekomst mee geconfronteerd gaat worden. Mijn eerste beklimming draag ik in ieder geval op aan Bertina Kuijt, de onlangs op veel te jonge leeftijd overleden echtgenote van Pieter Kuijt, onze MultiMedia Commissie-vrijwilliger en Quickboyzer in hart en nieren.

De ontwikkelingen in het bestrijden van kanker gaan gelukkig heel snel maar voor velen helaas niet snel genoeg. Daarom is geld nodig, heel veel geld. Door samen met mijn collega’s mee te doen aan Alpe d’HuZes wil ik daar graag mijn steentje aan bijdragen.

Er moet dus veel getraind worden en dat doe ik vanuit Katwijk samen met mijn trainingsmaatjes van Team Juul, die namens Stichting Juul gaan deelnemen aan Alpe d’Huzes. De Katwijkse Stichting Juul kent iedereen inmiddels: opgericht ter nagedachtenis aan de op 28 juni 2007 op 8-jarige leeftijd overleden Juliëtte Bakkenes probeert deze stichting of allerlei manieren geld in te zamelen ten behoeve van het onderzoek naar en de bestrijding van kinderkanker.

Samen met mede-Quickboyzer Jan Remmelzwaal van Team Juul fietsen wij zaterdag 30 maart a.s. op ons eigen sportpark Nieuw Zuid om zoveel mogelijk geld in te zamelen. We doen dit door sponsorcertificaten te verkopen van € 10,- per stuk. Per certificaat is 50% bestemd voor onderzoek naar kinderkanker en 50% voor onderzoek naar kanker in het algemeen. Met uw certificaat maakt u ook nog eens kans op fantastische prijzen.

Dus: steun ons en onze strijd tegen kanker!

Ronalda Verdoes en Jan Remmelzwaal

Geef een antwoord