Quick Boys A1 speelt nacompetitie tegen FC Dordrecht A1

Aanstaande zaterdag staat de heenwedstrijd op sportpark Nieuw Zuid op het programma
Als gevolg van het wegvallen van Young Boys en de daarmee gepaard gaande degradatie van de Haarlemmers is Quick Boys op de voorlaatste plaats geëindigd in de 1e Divisie en daarmee herkanser voor lijfsbehoud in de 1e Divisie. De herkansers (nummers 10 en 11) van de Nike A-junioren 1e divisie spelen een nacompetitie met de periodekampioenen uit de 2e divisies A en B om één plaats in de 1e divisie.

Dientengevolge speelt Quick Boys A1 een ‘dubbel’ tegen de leeftijdgenoten van FC Dordrecht, de tweede periodekampioen van de 2e Divisie B. Zaterdag 12 mei wordt het eerste duel in de tweeluik gespeeld op Nieuw Zuid, de return vindt een week later plaats in Dordrecht. Indien Quick Boys A1 als winnaar uit deze tweestrijd komt volgt wederom een tweeluik tegen AGOVV of Spartaan’20 eventueel daarna nog gevolgd door een finalewedstrijd. Maar dat is nog een lange weg te gaan. 

Kortom, zaterdag aanstaande naast de eerder aangekondigde bekerfinales op Nieuw Zuid nog een wedstrijd tussen jeugdteams waarbij een BVO is betrokken.
Aanvang van de wedstrijd Quick Boys A1 – FC Dordrecht A1 is 15.00 uur.

Geef een antwoord