Quick Boys B1 sluit seizoen goed af en pakt derde periode

Periodetitel behaald na reeks van 9 ongeslagen wedstrijden
Afgelopen zaterdag is de B1 afgetekend winnaar van de derde periode in de 2e divisie geworden. Een zeer goede prestatie van de spelers van de B1, die er ook dit jaar weer een topseizoen van maakten. Na de mooie eerste plaats op het goed bezette Schildertoernooi, is dit de tweede prijs dit seizoen.

Na een zeer mooi seizoen die tot op het laatste moment spannend is geweest, pakte de B1 afgelopen zaterdag afgetekend de 3e periode, na een 0-2 winst op het Haagse Winston Haaglandia B1. Er was nog een zeer kleine kans op een kampioenschap, maar dan moest De Graafschap verliezen van degradant Barendrecht. Dit gebeurde niet, waardoor de B1 op een keurige tweede plaats eindigde. Zonder enig puntverlies werd de derde periode behaald, wat recht geeft op de nacompetitie. De ultieme hoofdprijs die hieruit kan voortvloeien, is de promotie naar de Eerste Divisie.

Voor het zover is, zullen eerst nog een aantal horden genomen moeten worden. Aanstaande zaterdag (10 mei) staat de eerste wedstrijd in deze play-offs op het programma. De B1 speelt dan om 12:00 uur thuis tegen Hollandia. Op 17 mei is de return van deze wedstrijd (aanvang 15:30 uur).

Bij winst in deze tweeluik volgen wederom 2 wedstrijden voor plaatsing in de finale op een neutraal veld. De winnaar van deze finale plaats zich vervolgens voor de Eerste Divisie.

Foto: Facebook Quick Boys B1

Geef een antwoord