Quick Boys bereikt akkoord met Erwin Friebel

De keeper verdedigt met ingang van volgend seizoen de blauwwitte clubkleuren
Het Technisch Management maakt bekend een overeenstemming te hebben bereikt met Erwin Friebel. De dertigjarige doelman staat momenteel onder contract bij zondaghoofdklasser DHC in zijn woonplaats Delft. Hiervoor was Friebel negen seizoenen actief in het betaald voetbal. Volgend seizoen wordt de keeper toegevoegd aan de selectie van trainer Ted Verdonkschot.

De Delftenaar genoot zijn opleiding bij ADO Den Haag en Feyenoord, maar maakte uiteindelijk zijn profdebuut namens RBC Roosendaal in de Eredivisie. Friebel stond bijna honderd wedstrijden onder de lat bij de Brabanders. In het seizoen 2009-2010 maakte de sluitpost de overstap naar Almere City. In vier seizoenen in Flevoland kwam Friebel tot 98 officiële wedstrijden, voordat hij besloot terug te keren naar de club waar hij in zijn jeugdjaren speelde.

Met het aantrekken van Friebel heeft Quick Boys de eerste aanwinst voor het nieuwe seizoen binnen. Technisch Manager Brian Mussche heet langs deze weg Erwin alvast van harte welkom op sportpark Nieuw Zuid en wenst hem veel succes bij de blauwwitten toe.

Geef een antwoord