Quick Boys bereikt overeenstemming met Kwong-Wah Steinraht

De spits komt over van IJsselmeervogels en sluit met ingang van volgend seizoen aan bij de selectie van trainer Wilfred van Leeuwen
De technische commissie van Quick Boys is verheugd te kunnen mededelen dat met ingang van volgend seizoen Kwong-Wah Steinraht (28) actief zal zijn op sportpark Nieuw Zuid. De huidige clubtopscorer van IJsselmeervogels tekent een contract voor twee seizoenen bij de blauwwitten. Met het aantrekken van Steinraht heeft Quick Boys de eerste versterking voor het seizoen 2011-2012 in huis.

De foto’s zijn beschikbaar gesteld door Ferry Toth

Steinraht staat te boek als een koelbloedige doelpuntenmaker. Onder trainer Ruud Bröring maakte de spits bij FC Lisse in het seizoen 2003-2004 furore op de velden in de Duin- en Bollenstreek. Twee seizoenen en liefst negenendertig doelpunten later lijfde IJsselmeervogels de geboren Amsterdammer in. Ook tijdens zijn periode in het vissersdorp voerde Steinraht de topscorersranglijsten aan. Vervolgens gaf trainer Gert Aandewiel hem bij HFC Haarlem de kans in het betaalde voetbal. Na zijn terugkeer bij IJsselmeervogels boekte de inwoner van Kudelstaart successen door met de club nog twee afdelingstitels, een zaterdagtitel en een algeheel amateurtitel in de wacht te slepen.

Steinraht, momenteel topschutter van IJsselmeervogels met zeven treffers, heeft zijn huidige club onlangs te kennen gegeven op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Bij Quick Boys wil de aanvaller zijn ambities gaan waarmaken. De club hoopt op een succesvolle samenwerking en heet langs deze weg Kwong-Wah alvast van harte welkom op sportpark Nieuw Zuid.

Geef een antwoord