Quick Boys bereikt overeenstemming met Mike Derlagen

De linksback komt volgend seizoen over van zondagtopklasser AFC
Het Technisch Management heeft met Mike Derlagen (26) overeenstemming bereikt over een overgang naar K.v.v. Quick Boys. De in Zaandam geboren Derlagen speelt momenteel voor zondagtopklasser AFC uit Amsterdam. De linkervleugelverdediger zal met ingang van het seizoen 2013-2014 worden toegevoegd aan de A-selectie van de blauwwitten.

Derlagen genoot zijn jeugdopleiding bij AZ in Alkmaar, maar maakte uiteindelijk zijn debuut in het betaalde voetbal namens FC Zwolle. De linkspoot vervolgde zijn profcarrière zijn HFC Haarlem. In totaal speelde Derlagen 42 wedstrijden in het betaalde voetbal voordat hij de overstap maakte naar de amateurs van Young Boys. Inmiddels is de Zaandammer bezig aan zijn tweede seizoen bij zondagtopklasser AFC. Bij de Amsterdammers speelt Derlagen onder andere samen met naamgenoot Mike Ruijter die volgend seizoen eveneens de overstap maakt naar Quick Boys. In het dagelijks leven is Derlagen werkzaam als accountmanager bij een internationaal ICT-bedrijf.

Het aantrekken van Derlagen past in de ambities van het Technisch Management en de nieuwe trainer Ted Verdonkschot om te komen tot een evenwichtige en sterke A-selectie. Langs deze weg wordt Mike alvast van harte welkom geheten op sportpark Nieuw Zuid.

Geef een antwoord